RENTAL SERVICES

Διαθέτουμε τον εξοπλισμό για κάθε σας εκδήλωση

Υπηρεσίες ενοικίασης εξοπλισμού


Για τη διενέργεια μίας εκδήλωσης ή για τη λειτουργία μιας επιχείρησης με εποχιακό αντικείμενο, η ενοικίαση συστημάτων ήχου και φωτισμού αποτελεί την απάντηση σε θέματα εξοπλισμού προϊόντων αυτής της μορφής. Με αυτό τον τρόπο, απολαμβάνουμε τα προνόμια της απόδοσης που μας παρέχουν τα μεγάλα  και επώνυμα συστήματα της αγοράς σε ένα οικονομικό πακέτο το οποίο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μας.

Live Productions

Παραγωγές Live

Οι πιο απαιτητικές ίσως εκδηλώσεις, είναι αυτές που φέρουν εξοπλισμό για κάλυψη ζωντανής αναπαραγωγής της μουσικής και λειτουργίας του φωτισμού. Σε αυτού του τύπου τις εκδηλώσεις, το εφαρμοζόμενο σύστημα ήχου θα πρέπει να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του χώρου στον οποίο λαμβάνουν χώρα, ενώ ο φωτισμός θα πρέπει να συμπληρώνει την εγκατάσταση προβάλλοντας αρμονικά τα σημαντικότερα στοιχεία του χώρου αλλά και της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πέρα όμως από την κάλυψη των αναγκών, το εφαρμοζόμενο σύστημα θα πρέπει να σέβεται και τις απαιτήσεις των παρευρισκομένων στην εκδήλωση. Επομένως τα συστήματα ήχου και φωτισμού θα πρέπει να είναι τεχνολογικά εξελιγμένα και λειτουργικά άψογα ώστε να συμβάλουν θετικά στη συνολική εικόνα της εκδήλωσης, ενώ παράλληλα ο χειρισμός τους θα πρέπει να επιμελείται από εξειδικευμένο προσωπικό.

Στην PakSound, διαθέτουμε συστήματα επαγγελματικού ήχου και φωτισμού τελευταίας τεχνολογίας, ανανεώνοντας διαρκώς τον στόλο των προϊόντων μας έτσι ώστε συγκριτικά με τον ανταγωνισμό να βρισκόμαστε πάντοτε στην υψηλότερη βαθμίδα των παροχών αυτών. Σημαντικό δε ρόλο στο εξαιρετικό αποτέλεσμα των εργασιών μας διαδραματίζει τόσο ο εξονυχιστικός έλεγχος όσο και η διαρκής συντήρηση των προϊόντων μας κατά την επιστροφή του εξοπλισμού στις αποθήκες μας μετά το πέρας της κάθε εκδήλωσης.

Playback Productions

Παραγωγές Dj

Στον αντίποδα των εκδηλώσεων με κάλυψη ζωντανής μουσικής βρίσκονται αυτές που οι απαιτήσεις τους περιορίζονται στην αναπαραγωγή μουσικής από Dj's. Ωστόσο, οι εξοπλιστικές απαιτήσεις αυτών των εκδηλώσεων δεν κρίνονται μικρότερες από τις παραπάνω καθώς και στις δύο περιπτώσεις οι καλεσμένοι είναι οι τελικοί αποδέκτες τόσο της ποιότητας του αναπαραγόμενου ήχου όσο και της αισθητικής ανάδειξης του χώρου και της εκδήλωσης με προηγμένα συστήματα φωτισμού.

Οι εκδηλώσεις που έχουν ανάγκη από εξοπλισμό αυτού του τύπου είναι σαφώς και οι πολυπληθέστερες καθώς καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και καταστάσεων όπως τα ιδιωτικά πάρτι, τα εγκαίνια χώρων και καταστημάτων, τα shows, τους διαγωνισμούς και τις εκθέσεις. Σε όλες τις περιπτώσεις, η μουσική και ο φωτισμός κρίνονται ως απαραίτητα.

Σημαντικό όμως ρόλο σε μία τέτοια εκδήλωση διαδραματίζει και η ίδια η εγκατάσταση του εξοπλισμού. Εμείς στην PakSound φροντίζουμε για την επιμελημένη εγκατάσταση του εξοπλισμού προκειμένου να μην αποτελέσουν τα μηχανήματα εμπόδιο στη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Για παράδειγμα, δεν πρόκειται να συναντήσετε καλώδια και συσκευές στο χώρο των καλεσμένων σας με τις γνωστές δυσάρεστες συνέπειες. Και ασφαλώς, μία επιμελημένη εγκατάσταση, συνεπάγεται το άψογο αποτέλεσμα και την τελική επιτυχία της εκδήλωσης.

Mixed Productions

Χώροι & εξοπλισμός

Καθώς η PakSound αποτελεί τη δυνατή απάντηση σε θέματα κάλυψης του κάθε χώρου με ήχο και φωτισμό, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πελατολόγιό μας και επώνυμα καταστήματα, τα οποία εξοπλίσαμε με ενοικιαζόμενα συστήματα καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους για την εκάστοτε απαιτούμενη περίοδο.

Για κάθε περίπτωση, διαθέτουμε προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό ήχου και φωτισμού των παρακάτω κατηγοριών:

ΗΧΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Ηχεία PA  /  Ενισχυτές
Κονσόλες ήχου  /  DJ sets
Processors - EQ  /  Μικρόφωνα

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Κινούμενες κεφαλές
Led Par  /  Parcans
Pin spots  /  Follow spot
Strobes  /  Blacklihgts
Dimmer pack  /  Κονσόλες φωτισμού

EFFECTS
Μηχανές καπνού / Μηχανές φυσαλίδων

ΠΡΟΒΟΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Projectors  /  Οθόνες προβολής

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε

Για κάθε σας ανάγκη σε θέματα ενοικίασης εξοπλισμού έχουμε την κατάλληλη πρόταση. Επικοινωνήστε μαζί μας ή μάθετε περισσότερα για τις υπόλοιπες παροχές της εταιρίας μας.