RETAIL SERVICES

Εξοπλίζουμε το χώρο σας καλύπτοντας κάθε απαίτηση

Υπηρεσίες πώλησης εξοπλισμού


Οι επαγγελματικοί χώροι οι οποίοι φιλοξενούν καθημερινά διερχόμενους επισκέπτες φέρουν την ανάγκη εξοπλισμού της ηχητικής κάλυψης αλλά και της επένδυσής τους με ειδικά συστήματα φωτισμού. Η όλη διαδικασία μελέτης και εφαρμογής των συστημάτων αυτών, αποτελεί εξειδικευμένη εργασία η οποία θα πρέπει να φέρει την υπογραφή μιας υπεύθυνης και συνεπούς εταιρίας με μακροχρόνια εμπειρία στο αντικείμενο.

Professional Audio

Επαγγελματικός ήχος

Κάθε επαγγελματικός χώρος οφείλει να φέρει εγκατάσταση ηχητικού συστήματος είτε για την απλή ηχητική του επένδυση είτε γιατί η μουσική αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία του εξοπλισμού του, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στους χώρους διασκέδασης. Σε κάθε περίπτωση, η μελέτη και η εγκατάσταση του όποιου συστήματος σε έναν επαγγελματικό χώρο είναι εξειδικευμένη εργασία με ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Εμείς στην PakSound, έχοντας γνώση του αντικειμένου αλλά και μακρόχρονη εμπειρία στη μελέτη και εγκατάσταση επαγγελματικών συστημάτων ήχου, αναλαμβάνουμε να εξοπλίσουμε το χώρο σας προτείνοντας το κατάλληλο για την περίπτωση σύστημα το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες σας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις απαιτήσεις σας, συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής συστημάτων ήχου καλύπτοντας τις παρακάτω κατηγορίες:

> Ηχεία  ( Public Address - Line Array - Commercial )
> Ενισχυτές  ( Public Address - Commercial )
> Κονσόλες μίξης  ( Public Address - Dj mixers )
> Επεξεργαστές ήχου  ( Αναλογικοί - Ψηφιακοί )
> Μικρόφωνα  ( Ασύρματα - Ενσύρματα )
> Περιφερειακά συστήματα  ( CD / MP4 Players - Tuners κ.α. )
> Accessories  ( Racks - Βάσεις - Καλώδια κ.α. )

Professional Lighting

Επαγγελματικός φωτισμός

Ο σωστός σχεδιασμός και υλοποίηση μιας εγκατάστασης επαγγελματικού φωτισμού σε bar, club και πίστες χορού, συνεπάγεται μέγιστη αποδοτικότητα, λειτουργικότητα αλλά και θετική εικαστική παρέμβαση στο χώρο. Σε έναν χώρο διασκέδασης, μπορεί να έχουμε μέχρι και τρείς κατηγορίες φωτιστικών σωμάτων: τον γενικό φωτισμό, τον αρχιτεκτονικό φωτισμό και τον ειδικό φωτισμό (θεατρικό & χώρων διασκέδασης).

Στην εταιρία μας ασχολούμαστε με τον έλεγχο του γενικού φωτισμού μέσω dimmers, ενώ ειδικευόμαστε στον ειδικό φωτισμό (θεατρικό & χώρων διασκέδασης) αλλά και στον αρχιτεκτονικό. Ο εμπνευσμένος σχεδιασμός σεναρίων φωτισμού, η αψεγάδιαστη μελέτη και εφαρμογή εγκατάστασης καθώς και η τελική προσαρμογή των συστημάτων στο χώρο αποτελούν για εμάς σημείο αναφοράς των εργασιών μας.

Οι κατηγορίες στις οποίες κατατάσσονται τα προϊόντα φωτισμού, θα λέγαμε ότι εκτείνονται σε μία μεγάλη λίστα η οποία δύσκολα θα μπορούσε να αναπτυχθεί σε μία μόνο ιστοσελίδα. Ωστόσο, μπορούμε να αναφέρουμε ότι στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κινούμενες κεφαλές, Led Par & Parcans, Pin spots & Follow spot, Strobes και Blacklihgts, καθώς και σε ειδικά εφέ όπως μηχανές καπνού, μηχανές φυσαλίδων κ.α. Και φυσικά, όλα ελεγχόμενα από ειδικές κονσόλες προγράμματα και dimmer pacs, και πάντα σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής.

System Installation

Μελέτη - Εγκατάσταση - Ρύθμιση

Στην τελευταία αυτή κατηγορία θα αναφερθούμε στον σημαντικότερο ίσως τομέα εργασιών της εταιρίας μας για τον οποίο θα άξιζε να μιλήσουμε ακόμη και στην πρώτη μας σελίδα. Αρχικά η εμπεριστατωμένη μελέτη, στη συνέχεια η επιμελημένη εγκατάσταση και τέλος η αποτελεσματική ρύθμιση των εφαρμοζόμενων συστημάτων ήχου και φωτισμού αποτελούν τον θεμέλιο λίθο για ένα ολοκληρωμένο έργο. 

Κατά την ανάληψη οποιουδήποτε έργου, αρχικά μελετούμε τον χώρο και καθορίζουμε τις ανάγκες του τόσο τεχνικά, σύμφωνα με τα δεδομένα που προκύπτουν από τις σχετικές μετρήσεις, όσο και με βάση τις απαιτήσεις του ίδιου του ιδιοκτήτη του χώρου. Αυτή ακριβώς η εργασία αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό στάδιο της όλης διαδικασίας εγκατάστασης, καθώς η σωστή μελέτη είναι η βάση για ένα σωστό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, και εφόσον αποδώσουμε τη σχετική προσφορά προχωρούμε στην εγκατάσταση των επιλεγμένων συστημάτων δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα στοιχεία εκείνα που καθορίζουν τη μακροβιότητα του συστήματος αλλά και την όποια αισθητική παρέμβαση στο χώρο. Τέλος, ολοκληρώνουμε την όλη διαδικασία προχωρώντας στη συνολική ρύθμιση του συστήματος και την προσαρμογή του στο χώρο. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι κάθε σύστημα και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν στον ήχο, είναι κατασκευασμένο να λειτουργεί στις ιδανικές συνθήκες του εργαστηρίου. Κατά συνέπεια, η προσαρμογή αποτελεί απαραίτητη συνθήκη για την άψογη απόδοση.

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε

Για κάθε σας ανάγκη σε θέματα αγοράς εξοπλισμού έχουμε την κατάλληλη πρόταση. Επικοινωνήστε μαζί μας ή μάθετε περισσότερα για τις υπόλοιπες παροχές της εταιρίας μας.